Over ons

Wij zijn David en Kobie

  • Co-founders van Het Huis Van Vier
  • Getrouwd sind 2015
  • Wonen samen in Edegem
  • Ouders van een zoon sinds 2016 Floris
  • Ouders van een dochter sinds 2019 Nelli

Wat doen we veel

Onze dagen zijn goed gevuld. David is in hoofdberoep technical lead en coördinator bij softwareconsultancybedrijf ZinderLabs. Kobie is sinds de geboorte van onze dochter heel trots voltijds mama. ‘En Het Huis Van Vier dan?’ zal je misschien denken. Dat vloeit er gewoon mooi tussen en is nooit ver weg.

Wat doen we graag

We zijn allevier graag thuis. Een Huis vol muziek (Kobie speelt Cello, David speelt gitaar), speelgoed (onze woonkamer wordt al eens vergeleken met een kleuterklas), warme dekentjes op de zetel en wel altijd was die nog moet opgevouwen worden. En doen we een uitstapje is de Efteling een absolute voltreffer voor ons alle Vier.

Wat doen we elke week

Frietjes eten als de kindjes in hun bed liggen… shht.

Wat doen we nooit

De kelder en de garage opruimen. Nooit is veel gezegd, maar toch alleszins veel te weinig.

Wat deden we vroeger

Voor we kindjes hadden, hadden we in de zomer twee vaste adresjes, Graspop in Dessel en Wacken open Air in Duitsland. We zijn allebei muziekfanaten dus een jaar met een goede line-up liet ons, met een geplastificeerd uurschema (initiatief van Kobie), in looppas (initiatief van David) van podium naar podium crossen om zo veel mogelijk te zien. “If it makes you happy, it doesn’t have to make sense to anyone else.”

Wat willen we ooit doen

We konden lang geleden met z’n twee enkele keren genieten op vakantie in Finland, Zweden en Noorwegen. Maar hopen, als onze kindjes nog wat groter zijn, het noorden met heel ons gezin eens te bezoeken. Voorlopig zetten we ons tentje wel eens op in de tuin bij onze vrienden in de Kempen.

Meester Richard Goossensstraat 27, 2650 Edegem
hello@hethuisvanvier.be     BE 0759.727.952